Day Four: Board/Staff Retreat Thursday May 16	4 Hours
Introductions and Team Activity	40 minutes
<ul> <li>Introductions</li> <li>Activity: Four-of-a-Kind</li> <li>Objectives: <ol> <li>Set a strong foundation.</li> <li>Integrate workplans into Board strategic direction.</li> </ol> </li> </ul>	9:00–9:40
Review of Board Session	30 minutes
<ul> <li>Day 3 Outcomes: Board Review</li> <li>Setting Goals for Day 4</li> <li>Overview of the Foundational Model</li> <li>Strategic Direction</li> </ul>	9:40–10:10
Staff Workplans Presentations	1 hour
<ul> <li>Health Services: Dental; CAYAC/Connections; Integrated Care; Health Care Access</li> <li>Health Promotion</li> <li>Policy Planning Research and Evaluation; CIT; Health Equity; Research and Evaluation; Policy</li> <li>Enabling Functions: Communications; HR, Support Services; Finance</li> </ul>	10:10–11:10
Break	10 minutes
Setting a Strong Foundation	1 hour, 10 minutes
<ul> <li>Executive Director Overview</li> <li>SWOT by Pillar</li> <li>Impact/Effort Prioritization</li> <li>Board/Staff Prioritization by Pillar, Obstacles, and Priorities</li> <li>Activity: Impact/Effort Four Square</li> </ul>	11:20–12:30
Closing	30 minutes
<ul> <li>Review: Accomplishments</li> <li>Waiting Room</li> <li>Next Steps</li> <li>Closing Remarks from Facilitators and Executive Director</li> <li>Final Questions</li> <li>Gratitude</li> <li>Group Photo</li> </ul>	12:30–1:00

## STRATEGIC PLANNING • LEADERSHIP DEVELOPMENT • CRITICAL PROJECT MANAGEMENT

